ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση: Η πρώτη θέλει να βάλει «φρένο» στα αρνητικά αποτελέσματα και η δεύτερη να απολαύσει τη ΜΟΝΑΞΙΑ της κορυφής!

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση: Η πρώτη θέλει να βάλει «φρένο» στα αρνητικά αποτελέσματα και η δεύτερη να απολαύσει τη ΜΟΝΑΞΙΑ της κορυφής!

Με μοναδικό στόχο το βαθμολογικό κέρδος, η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί αργά το απόγευμα της Κυριακής (01/11, 18:30) την Ανόρθωση στο “Στέλιος Κυριακίδης”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Λεμεσιανή ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και μία ισοπαλία… σαν ήττα απέναντι στη Δόξα (σσ. το 0-3 έγινε 3-3) πριν από τρεις αγωνιστικές και χάλασε με αυτό το αρνητικό σερί (αφήσαμε εκτός εξίσωσης το νικηφόρο ματς κυπέλλου απέναντι στον Ονήσιλο), την πολύ καλή εικόνα που δημιούργησε στα πρώτα πέντε παιχνίδια της.

Ειδικά απέναντι στην Πάφο FC, ή Καρμιώτισσα έκανε… τραγική εμφάνιση, χάνοντας “τα αυτά και τα πασχάλια” και αυτό το ματς θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς… αποφυγή ενόψει της συνέχειας, εάν θέλουν οι “κόκκινοι” να ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή τους στην κατηγορία.

Κόντρα στην Ανόρθωση θα έχει αναμφίβολα πολύ δύσκολο έργο όμως στα προηγούμενα ματς απέναντι σε ομάδες του BIG-6, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ο προπονητής της ομάδας, Χρύσης Μιχαήλ, ευελπιστεί ότι αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει την αφετηρία για μία καινούργια αρχή, ανεβάζοντας παράλληλα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών, ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια του “μαραθωνίου”.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η Ανόρθωση συνεχίζει… χωρίς ανάσα, με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της,  για να βρεθεί μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τις απώλειες βαθμών του Απόλλωνα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Μεσοβδόμαδα, η ομάδα της Αμμοχώστου ζορίστηκε απέναντι στον Εθνικό στο Δασάκι, στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής, όπως πήρε το ζητούμενο και συνέχισε τον καλπασμό της.

Το εκτεταμένο ροτέσιον που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια για να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του, επηρέασε σε κάποιο βαθμό την απόδοση της “Κυρίας”, όμως δεν είχε κόστος και του επέτρεψε να προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι με την Καρμώτισσα, έχοντας μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία στον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές από τον Γεωργιανό τεχνικό στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Εθνικό…

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου

18:30 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών Vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμ/στου
Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»
Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

The post Καρμιώτισσα-Ανόρθωση: Η πρώτη θέλει να βάλει «φρένο» στα αρνητικά αποτελέσματα και η δεύτερη να απολαύσει τη ΜΟΝΑΞΙΑ της κορυφής! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top