ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματς-ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τον απαιτητικό Ολυμπιακό – Ξεχνάει για λίγο την Ευρώπη η Ομόνοια, για να μην την… ξαναπατήσει

Ματς-ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τον απαιτητικό Ολυμπιακό – Ξεχνάει για λίγο την Ευρώπη η Ομόνοια, για να μην την… ξαναπατήσει

Ένα δυνατό παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (01/11, 16:00) στο “Μακάρειο”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και απαιτητικός Ολυμπιακός, θα υποδεχθεί την ευρωπαία Ομόνοια, με μοναδικό στόχο το βαθμολογικό κέρδος, για να επανέλθει στην 6η θέση και να ατενίζει το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Βέβαια, ο βασικός στόχος των “μαυροπράσινων” είναι να δημιουργήσουν “μαξιλάρι ασφαλείας” από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά αυτό δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να… ονειρεύονται το κάτι παραπάνω.

Ο Γιάννης Πετράκης δούλεψε εντατικά με τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις, προκειμένου να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο νικηφόρο ματς απέναντι στον Εθνικό, για να μπορέσει η ομάδα του να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια.

Εκτός πλάνων λόγω κίτρινων καρτών είναι σίγουρα ο Φαν Κέσελ, που ήταν μαζί με τον Νεόφυτο Μιχαήλ, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του διπλού στο Δασάκι.

Στην αντίπερα όχθη, η Ομόνοια επανέρχεται σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά το ματς με την Αϊντχόφεν και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα με αντίπαλο την ΕΝΠ.

Αποτελεί ερωτηματικό το πως θα… προσεγγίσει το ματς ο Χένινγκ Μπεργκ, αφού την ερχόμενη Πέμπτη (05/11, 19:55), ακολουθεί νέα μάχη υψηλών απαιτήσεων για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ισπανική Γρανάδα στο ΓΣΠ.

Υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα, λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, να μην πάρει το ίδιο ρίσκο που πήρε στο ματς με την ΕΝΠ και… δεν του βγήκε, όταν είχε αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα τους… δέκα από τους έντεκα παίκτες.

Από εκεί και πέρα, τα περιθώρια προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι ήταν πολύ στενά, όμως η ομάδα πλέον έχει αρχίσει να προσαρμόζεται σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που επέβαλε φέτος ο… κορωνοϊός με τα συνεχόμενα ματς σε Κύπρο και Ευρώπη και αυτοί που θα αγωνιστούν, είναι πανέτοιμοι για να επαναφέρουν το “τριφύλλι” στις επιτυχίες.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης που έγινε το Σάββατο (31/10), ο Νορβηγός τεχνικός ανακοίνωσε και την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές.

16:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας Vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Στάδιο: Μακάρειο
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

The post Ματς-ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τον απαιτητικό Ολυμπιακό – Ξεχνάει για λίγο την Ευρώπη η Ομόνοια, για να μην την… ξαναπατήσει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Τα επόμενα βήματα εν μέσω ενός θολού τοπίου γύρω από το κυπριακό αναμένεται να συζητηθούν σήμερα στις 10.00 ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top