Άντεξαν μόνο 24 ώρες μετά το σεισμό οι Τούρκοι - Εξέδωσαν νέα NAVTEX νοτιοανατολικά της Ρόδου

Άντεξαν μόνο 24 ώρες μετά το σεισμό οι Τούρκοι - Εξέδωσαν νέα NAVTEX νοτιοανατολικά της Ρόδου

Η Τουρκία ανακοίνωσε νέα Navtex στη θαλάσσια περιοχή Νοτιοανατολικά της Ρόδου Νέα Navtex για το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis ανακοίνωσε η Τουρκία, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν η οποία ακολούθησε το μεγάλο σεισμό στην περιοχή της Σάμου.

Η νέα NAVTEX, σύμφωνα με το militaire.gr αφορά και τα συνοδευτικά του τουρκικού ερευνητικού Αταμάν και Τζένγκις Χαν και έχει χρονική διάρκεια μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Προ ημερών η Τουρκία είχε ακυρώσει Navtex που ήταν προγραμματισμένη για τις 28η Οκτωβρίου σε μία κίνηση καλής θέλησης, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά. Tην είδηση για τη νέα Navtex μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο EHA.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE