Θεμιστοκλέους για Πολυκάρπου: ‘Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιον να τον κουπανίσει’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θεμιστοκλέους για Πολυκάρπου: ‘Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιον να τον κουπανίσει’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ κύριος Ανδρέας Χρ. Θεμιστοκλέους, γνωστός για τον αυθορμητισμό του ‘απάντησε’ επί της ουσίας στις συνεχείς καταγγελίες που εξαπολύει ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΙΣΑ, Δώρος Πολυκάρπου σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεμεσό.

‘Κάνω έκκληση στην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως να του παράσχει προστασία διότι αυτοί που προκαλεί και βρίζει είναι πολλοί και σχετικά νεαροί’, ‘Βρίζει προκαλεί και ανοητολογεί’ και ‘Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιος να τον κουπανίσει’ είναι μόνο μερικά από τα όσα εμπεριέχει η ανάρτηση του κυρίου Θεμιστοκλέους.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Συνεχίζει να βρίζει, να προκαλεί και να ανοητολογεί. Κατήντησε χυδαία προκλητικός και γελοία χυδαίος. Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιον να τον κουπανίσει. Γι' αυτό κάνω έκκληση στην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως να του παράσχει αστυνομική προστασία, διότι αυτοί που προκαλεί και βρίζει είναι πολλοί, είναι σχετικά νεαροί και δεν αποκλείω κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών να τον κουπανίσουν και συνακόλουθα να έχουν κακά ξεμπερδέματα. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάνει τα πάντα για να γίνει ήρωας μιας παραπαίουσας και χρεοκοπημένης ακελικής αριστεράς με τις ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ παραφυάδες και διασυνδέσεις της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE