Τορναρίτης: «Είναι το όνειρο μου…» – Ατάκα για ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ και τι είπε για Πετράκη

Τορναρίτης: «Είναι το όνειρο μου…» – Ατάκα για ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ και τι είπε για Πετράκη

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, με το πέρας της αναμέτρησης με την Ομόνοια μιλώντας στη Cytavision είπε τα εξής: 

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Πάμε όπου φτάσουμε. Το έχω πει πολλές φορές ότι κάναμε μια πολύ καλή ομάδα, καλοί ποδοσφαιριστές, καλός προπονητής όλοι είναι πολύ καλοί. Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Στόχος μας να πάμε όπου φτάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να βγούμε ακόμη και Ευρώπη αλλά δεν θέλω να βάλω τον πήχη τόσο ψηλά. Βλέπουμε αγώνα με αγώνα».

Αν σκέφτεται την ανανέωση του Πετράκη: «Είμαστε πλέον και πολύ καλοί φίλοι με τον Γιάννη. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε, με αυτόν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Αν σκέφτεται κάτι για γήπεδο: «Μιλήσαμε με το κράτος, έχουμε μια γη και περιμένουμε να μας δώσουν άλλη γη. Με δύο διαβατήρια θα κάνω γήπεδο. Είναι το όνειρο μου να κτίσουμε γήπεδο και να του δώσω το όνομα του παππού μου, Κρίτωνα Τορναρίτη».

The post Τορναρίτης: «Είναι το όνειρο μου…» – Ατάκα για ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ και τι είπε για Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE