ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το ΚΕΠ Λεμεσού - Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το ΚΕΠ Λεμεσού - Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο ΚΕΠ της Λεμεσού με αποτέλεσμα να μείνει κλειστό για αύριο Δευτέρα 02/11.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ) του Υπουργείου Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τους πολίτες ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Λεμεσού, στην οδό Σπύρου Αραούζου 21 θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, λόγω του εντοπισμού κρούσματος  COVID-19 σε εργαζόμενο.

Το ΤΔΔΠ προβαίνει στην απολύμανση του ΚΕΠ και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το ΚΕΠ θα επαναλειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE