Ευαισθητοποιήθηκαν και λαμβάνουν μέτρα προστασίας οι δημότες, λέει ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς

Ευαισθητοποιήθηκαν και λαμβάνουν μέτρα προστασίας οι δημότες, λέει ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς

Στην εκτίμηση ότι στις επόμενες μία με δύο εβδομάδες το πρόβλημα με τα κρούσματα COVID- 19 θα ελεγχθεί στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, προέβη ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε ότι σε διάστημα περίπου δεκαπέντε ημερών το πρόβλημα αναμένεται να επιλυθεί, αφού οι δημότες έχουν ευαισθητοποιηθεί και λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας και υγιεινής. 

Ερωτηθείς για την ιχνηλάτιση των δημοτών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Πόλης Χρυσοχούς και τα αποτελέσματα της, ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε πως εντοπίστηκαν 13 θετικά κρούσματα από τα 300 τεστ που διενεργήθηκαν.

Από τα 13 κρούσματα, τα 6 ήταν ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα από την ομάδα της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, ένα από το Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς και τα υπόλοιπα 6 από την ευρύτερη περιοχή, είπε ο κ. Παπαχριστοφή, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό.

Αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως συνεργεία της τοπικής αρχής θα συνεχίσουν τους ψεκασμούς στους δημόσιους χώρους, όπως τουαλέτες και σε άλλους χώρους. 

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς έστειλε το μήνυμα στους δημότες της Πόλης Χρυσοχούς να συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα, προσθέτοντας πως εάν όλοι συμπεριφερθούν σωστά και τηρήσουν τα μέτρα υγιεινής, σε μια με δύο εβδομάδες στην περιοχή μπορεί να μην υπάρχουν θετικά κρούσματα κορωνοϊού, όπως και κατά το προηγούμενο διάστημα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρέτησε σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE