ΚΥΠΡΟΣ - ΚΥΝΗΓΙ: Βιάστηκε να πιάσει πόστο σε απαγορευμένη περιοχή - 2000 ευρώ θα στοιχίσει η απειθαρχία του

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΥΝΗΓΙ: Βιάστηκε να πιάσει πόστο σε απαγορευμένη περιοχή - 2000 ευρώ θα στοιχίσει η απειθαρχία του

Τρεις κυνηγοί καταγγέλθηκαν από την Υπηρεσία Θήρας, κατά τη χθεσινή πρώτη κυνηγετική εξόρμηση, ενώ σε έναν εξ αυτών επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ . 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε μια περίπτωση κυνηγός σε περιοχή της Τσάδας καταγγέλθηκε για μεταφορά συναρμολογημένου όπλου πριν την καθορισμένη ώρα και σε απαγορευμένη περιοχή. Στον κυνηγό επιβλήθηκε πρόστιμο, ύψους 2.000 ευρώ. 

Επίσης, δυο κυνηγοί καλούνται να καταβάλουν χρηματικά πρόστιμα, ύψους 150 ευρώ έκαστος, για μεταφορά στα οχήματα τους συναρμολογημένων κυνηγητικών όπλων. Συγκεκριμένα, ένας κυνηγός καταγγέλθηκε στην περιοχή «Μούτες» του Στατού-Αγίου Φωτίου.

Στην δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε άλλος κυνηγός, στην περιοχή «Φυτέφκια», κοντά στο φράγμα της Ευρέτου και πάλι για μεταφορά συναρμολογημένου όπλου στο όχημά του.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE