O κανονισμός τον ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον Φελλά, όμως…

O κανονισμός τον ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον Φελλά, όμως…

Με βάσει το γράμμα του νόμου, ο διαιτητής Κωνσταντίνος Φελλάς, είναι καλυμμένος για την απόφαση του να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Χατζηβασίλη. 

Ο Κύπριος επιθετικός της Καρμιώτισσας, έπεσε μόνος του κάτω και όχι από αντικανονικό μαρκάρισμα παίχτη της Ανόρθωσης.

Όμως και να μην έβγαζε κάρτα στον Χατζηβασίλη, δεν θα τον κατηγορούσε οποιοσδήποτε.

Στη φάση του 23′ που ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση, σε χέρι του Παχίπη ύστερα από σουτ του Χουσμπάουερ, αν έδειχνε την άσπρη βούλα, επίσης δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι έκανε λάθος.

Αυτές οι φάσεις είναι δύσκολες, για τον κάθε διαιτητή.

Π.Χ. 

The post O κανονισμός τον ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον Φελλά, όμως… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE