Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation

Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation

Ψάχνουν το λάθος στην Ομόνοια, για την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Ο σημαντικότερος λόγος είναι η έλλειψη ενός δεινού γκολτζή, αφού ο Μίχαλ Ντουρίς, ακόμα προσπαθεί να μπει στο πετσί του ρόλου… 

Πίστευαν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, ότι φέρνοντας τον Σλοβάκο πρώην παίχτη της Ανόρθωσης, αν όχι να έκανε τα αντίπαλα δίχτυα να αναστενάζουν όπως ο Ματ Νταρμπισάϊαρ, τουλάχιστον θα είχε ικανοποιητικά συχνότητα.

Να μην τα “φορτώνουμε” όλα στον Ντουρίς, αφού η Ομόνοια δεν παίρνει γκολ ούτε από τους άλλους επιθετικούς.

Θυμηθήκαμε και τον Τιάγκο, ο οποίος δεν είναι μηχανή του γκολ, αλλά πέρσι είχε σκοράρει 4 φορές μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, έβαζε ένα γκολ ανά μήνα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι περισσότεροι οπαδοί θεωρούν ότι φταίει αρκετά και το rotation, που κάνει σε κάθε ματς πρωταθλήματος, ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δεν συμμεριζόμαστε την εν λόγω άποψη, επειδή χτες με τον Ολυμπιακό, στην επανάληψη οι πράσινοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Είναι πρόβλημα φυσικά το ότι δεν έχουν το εύκολο γκολ, ενώ σε κάποιες φάσεις χτες, τους είπε “στοπ” ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Η Ομόνοια είναι πέντε βαθμούς πίσω από το ρετιρέ, ύστερα από τις δυο συνεχόμενες αποτυχίες, κάπου χάθηκε η πίστη μιας μερίδας οπαδών της για τον τίτλο.

Όμως, ο δρόμος είναι παρά πολύ μακρύς, λαμβάνοντας υπόψη ότι καμιά από τις άλλες ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να λεχθεί ότι “τρελαίνει” κόσμο με την απόδοση της.

The post Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE