Αυτό επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του ThemaOnline, καθώς όπως μας λέχθηκε "διαπιστώθηκε νομικό κώλυμα" σε σχέση με την προκήρυξη και διενέργεια του διαγωνισμού για τις προσλήψεις.
Σημειώνουμε πως ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών της ερευνητικής ομάδας που συστάθηκε για τον έλεγχο, μετά και την εντολή του Γενικού Εισαγγελέα.
«Η Ερευνητική Επιτροπή των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, η οποία έχει συσταθεί με την Κ.Δ.Π. 406/2020 και Κ.Δ.Π. 467/2020, ανακοινώνει την πρόθεση της για τη μίσθωση υπηρεσιών 40 συνεργατών για περίοδο 6 εβδομάδων (40 ώρες την εβδομάδα, και ωράριο 08.00 με 16.00), με δικαίωμα ανανέωσης από μέρους της Επιτροπής για ακόμη μέχρι 3 εβδομάδες», αναφέρεται στην προκήρυξη.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδιαφέρον μπορεί να υποβάλουν είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα, ενώ στην περίπτωση νομικών προσώπων η αίτηση πρέπει να γίνει για κάθε φυσικό πρόσωπο ξεχωριστά.
Νεότερα σε λίγο....