Πήγε για το «μπαμ», αλλά…

Πήγε για το «μπαμ», αλλά…

​Ομάδα η οποία βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος πήγε να κάνει το κόλπο γκρόσο με ποδοσφαιριστή που κάνει εξαιρετική σεζόν και η οποία ανήκει επίσης σε ομάδα της πρώτης πεντάδας.

Η συγκεκριμένη ομάδα έκανε και επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι την απέρριψε, αφού φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στην ομάδα στην οποία ανήκει.

Το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή λήγει στο τέλος της σεζόν και ακόμη δεν ανανέωσε.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο ποδοσφαιριστής, κόντρα στην ομάδα που τον θέλει διακαώς, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE