ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΚ με… ΔΩΡΑ στους επίτιμους καλεσμένους

Συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΚ με… ΔΩΡΑ στους επίτιμους καλεσμένους

Σε πολύ καλό κλίμα και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού covid-19, πραγματοποιήθηκε η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία.

Παρών στην συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΚ ήταν ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Χρυσοστόμου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΚ, Τάκης Κληρίδης, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Χρυσοστόμου, σε αθλητική ομοσπονδία, μετά την εκλογή του.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, συνεχάρη τον Γιώργο Χρυσοστόμου για την εκλογή του, ενώ ανέφερε πως οι σχέσεις μεταξύ της ΚΟΚ και της ΚΟΕ θα συνεχίσουν να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Παράλληλα ο κ. Μουζουρίδης ανέφερε πως η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα είναι δίπλα τόσο στην ΚΟΕ όσο και προς τον πρόεδρο της, Γιώργο Χρυσοστόμου, και θα υποστηρίξει τις όποιες προσπάθειες για ανάδειξη του κυπριακού αθλητισμού, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Δημήτρη Αλετράρη για την θερμή υποστήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου προς την κυπριακή καλαθόσφαιρα εδώ και πολλά χρόνια, όπως και τον Τάκη Κληρίδη που βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην ΚΟΚ και το μπάσκετ.

Πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίας του ΔΣ της ΚΟΚ, ο πρόεδρος Ανδρέας Μουζουρίδης παραχώρησε δώρο προς τους τρεις καλεσμένους εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, τρεις μπάλες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες διεξαγωγής των προκριματικών του Basketball Champions League στη Κύπρο, όπου ο Κεραυνός κατάφερε με δύο νίκες απέναντι σε Ηρακλή και Ντόναρ Γκρόνιγκεν να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA.

Οι μπάλες ήταν υπογραμμένες από όλους τους καλαθοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Κεραυνού, και τοποθετημένες σε διάφανη θήκη.

Πηγή: www.cbf.basketball

The post Συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΚ με… ΔΩΡΑ στους επίτιμους καλεσμένους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top