ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο αρνητικό ρεκόρ σε νέα κρούσματα και διασωληνωμένους

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο αρνητικό ρεκόρ σε νέα κρούσματα και διασωληνωμένους

Aνακοινώθηκαν 2.166 νέα κρούσματα κορωνοϊού, 13 θάνατοι και 169 διασωληνωμένοι στην Ελλάδα την Τρίτη 03/11.

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.166 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 22 συνδέονται με συρροές και 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 44.246, εκ των οποίων το 54.7% άνδρες.

4.225 (9.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 14.111 (31.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

69 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 38 (22.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 89.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 300 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 13 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 655 θανάτους συνολικά στη χώρα. 255 (38.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE