Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Γρανάδας

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Γρανάδας

Ευχάριστα νέα για την Ομόνοια ενόψει του αγώνα με την Ισπανική Γρανάδα για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Με μία λιτή ανακοίνωση, οι “πράσινοι” ενημέρωσαν πως ήταν αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊου που υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί τα στελέχη της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε πως η ομάδα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε έλεγχο για τη νόσο COVID-19, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».

The post Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Γρανάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE