Εσπευσμένα στο χειρουργείο για αιμάτωμα στο κεφάλι ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Εσπευσμένα στο χειρουργείο για αιμάτωμα στο κεφάλι ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε. της Αργεντινής, η αξονική τομογραφία που έκανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα έδειξε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι και η 10μελής ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί έκρινε ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει εσπευσμένα ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πίμπε ντ’ όρο, ο οποίος εισήχθη χθες Δευτέρα σε κλινική της πόλης Λα Πλάτα με συμπτώματα κατάθλιψης και αναιμία θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, καθώς η αξονική τομογραφία που έκανε έδειξε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Η 10μελής ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί έκρινε ότι πρέπει να χειρουργηθεί απόψε κιόλας, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για την σοβαρότητα της κατάστασης και το ενδεχόμενο η ζωή του Μαραντόνα να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ο Μαραντόνα μεταφέρεται αυτή τη στιγμή εκτάκτως στο Μπουένος Αϊρες, όπου απόψε θα γίνει το εσπευσμένο χειρουργείο…

Πηγή: sdna.gr

The post Εσπευσμένα στο χειρουργείο για αιμάτωμα στο κεφάλι ο Ντιέγκο Μαραντόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.