ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόωρο αντίο για Τσιτσιπά – Φεύγει χωρίς νίκη από το Παρίσι

Πρόωρο αντίο για Τσιτσιπά – Φεύγει χωρίς νίκη από το Παρίσι

Παρά το μεγάλο του comeback στο δεύτερο σετ του αγώνα κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φεύγει χωρίς νίκη από το Παρίσι και στρέφει αναγκαστικά το βλέμμα του στο ATP Finals του Λονδίνου (15/11).

Μετά από επική μονομαχία διάρκειας 3 ωρών και 16 λεπτών, ο αριστερόχειρας Γάλλος (Νο.34) πήρε τη νίκη με 7-6(4), 6-7(6), 7-6(3) και θα παίξει στη φάση των «16» με τον Μάριν Τσίλιτς.

Όπως φαίνεται και από το σκορ, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τελικά αυτός που χαμογέλασε ήταν ο… βασιλιάς των τάι μπρέικ Ουμπέρ, που φέτος έχει ρεκόρ 14-4!

Η καλή μέρα δεν φαίνεται κάθε φορά από το πρωί και παρότι ο Στεφ ξεκίνησε πολύ δυναμικά κερδίζοντας 14 από τους 17 πρώτους πόντους του αγώνα, δεν μπόρεσε να μείνει για πολλή ώρα στη θέση του οδηγού.

Ο 22χρονος αντίπαλός του, λοιπόν, επέστρεψε από το 0-3, 0-30 και κατάφερε να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη του. Σημειώστε ότι ο Τσιτσιπάς είχε 20 αβίαστα λάθη και μόλις 4 winners στο πρώτο σετ.

Το ματς παρέμεινε κλειστό στο δεύτερο,, με τον Στέφανο να πετάει μία ευκαιρία στο 3-3 και να σβήνει τέσσερα μπρέικ πόιντ του Ουμπέρ στο αμέσως επόμενο γκέιμ.

Τελικά και αυτό το σετ πήγε στο τάι μπρέικ, όπου φάνηκε να ξεκαθαρίζουν μια και καλή τα πράγματα, αφού ο Ουμπέρ προηγήθηκε με 5-1 και είχε τρία σετ πόιντ στο 6-3.

Ο Στεφ, όμως, έβγαλε για άλλη μια φορά… μαγικό ραβδάκι, γύρισε την εις βάρος του κατάσταση με πέντε σερί πόντους και ανέλπιστα έφερε το ματς στα ίσα!

Ο Ουμπέρ δεν έχασε την ψυχραιμία του και πέτυχε το μπρέικ στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, ωστόσο ο Τσιτσιπάς βρήκε την απάντηση στο έκτο γκέιμ (3-3).

Οι δυο παίκτες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους στη συνέχεια και αναγκαστικά έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ.

Αυτή τη φορά όμως, ο Ουμπέρ δεν άφησε την ευκαιρία να του φύγει μέσα από τα χέρια, όταν πέρασε μπροστά με δύο μίνι μπρέικ…

Ο Στέφανος θα ρίξει τώρα όλο το βάρος στο ATP Finals του Λονδίνου, το τελευταίο τουρνουά της σεζόν, όπου θα πάει ως υπερασπιστής του τίτλου.

Πηγή: sdna.gr

The post Πρόωρο αντίο για Τσιτσιπά – Φεύγει χωρίς νίκη από το Παρίσι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Βρετανία και ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από τον Λίβανο άμεσα

• Έχετε τροχόσπιτο ή σκηνή και ψάχνετε κάμπιγκ; Δείτε πόσο κοστίζει και τη διαθεσιμότητα στα ορεινά

• Βρετανία: Το BBC αφαίρεσε διαφήμιση για το Children in Need όπου συμμετείχε ο 17χρονος ύποπτος για τη δολοφονία τριών παιδιών

• Διπλό φονικό στη Λεμεσό: Επιτόπιες έρευνες στην περιοχή Αρακαπά έφεραν στο φως τεκμήρια

• Πύραυλος μικρής ακτίνας σκότωσε τον Χανίγια - «Σφοδρή» εκδίκηση «υπόσχεται» το Ιράν

• Αυτός ο τραγουδιστής πήρε 500 χιλιάδες ευρώ για είκοσι λεπτά στη Μύκονο



ΠτΔ για Κυπριακό: Δέχθηκε πρόταση για τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη στις 13 Αυγούστου

ΠτΔ για Κυπριακό: Δέχθηκε πρόταση για τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη στις 13 Αυγούστου

Στην Αντικατοχική Εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος μίλησε για τις ενέργειες όσον αφορά το Κυπριακό και εξομολογήθηκε ότι παρά τη στασιμότητα που προέρχεται από την Τουρκική πλευρά, ο ίδιος δεν αποθαρρύνεται και δεν αποπροσανατολίζεται από τον στόχο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top