Εφτασε η μέρα - Στις 18:00 το Υπουργικό - Αναμένεται το Διάγγελμα του Προέδρου με τα νέα μέτρα

Εφτασε η μέρα - Στις 18:00 το Υπουργικό - Αναμένεται το Διάγγελμα του Προέδρου με τα νέα μέτρα

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο για την κατάσταση που επικρατεί και τα μέτρα τα οποία θα ληφθούν για να περιοριστούν τα κρούσματα και η διάσπορά του κορωνοϊου στην κοινότητα.

Η αγωνία των πολιτών έφτασε στα ύψη καθώς ένα νέο ενδεχόμενο καθολικό lockdown θα σήμαινει την καταστροφή για πολλές επιχειρήσεις και νοικοκυρία.

Ωστόσο ο κορωνοϊος δεν κάνει εξαιρέσεις, είναι ένας "εχθρός" ο οποίος χτυπά εκεί όπου ο κάθε ένας δεν τήρεί τα μέτρα προστασίας.

Μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα απευθυνθεί στον κυπριακό λαό για τα νέα μέτρα . 

Αρχικά ο Πρόεδρος θα δώσει την γενική φιλοσοφία για τα νέα μέτρα που θα έχουν αποφασιστεί και στη συνέχεια θα δώσει το λόγο στους υπουργούς του για να εξηγήσουν στο λαό τις επί μέρους πτυχές. Οι αρμόδιοι υπουργοί θα δώσουν λεπτομέρειες για τις αποφάσεις του Υπουργικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.