ΚΟΣΜΟΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ: Οι ομογενείς που επανεκλέγονται βουλευτές

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ: Οι ομογενείς που επανεκλέγονται βουλευτές

Επιστρέφουν στη Βουλή των Αντιπροσώπων δύο ελληνοαμερικανοί ομοσπονδιακοί βουλευτές της Φλόριδας και ο Τζον Σαρμπάνης.

Πολύ κοντά στην επανεκλογή ο Κρις Πάππας στο Νιου Χαμσάιρ. Νίκη και είσοδος στη βουλή για τη Νικόλ Μαλλιωτάκη, στη Νέα Υόρκη.

Στην 12η εκλογική περιφέρεια όπου βρίσκεται και το ελληνικό χωριό του Τάρπον Σπρινγκς, ο ρεπουμπλικανός Κώστας Μπιλιράκης με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, λαμβάνει 62,9%, έναντι 37,1% της δημοκρατικής Κίμπερλι Γουόκερ.

Στην 13η περιφέρεια, ο δημοκρατικός κυπριακής καταγωγής βουλευτής, Τσάρλι Κρίστ, παίρνει 53,1%, έναντι 46,9% της ρεπουμπλικανής Άννα Λούνα.

Επανεκλέγεται στη Φλόριδα ο συμπρόεδρος της Ελληνοϊσραηλιτικής Συμμαχίας στο Κογκρέσο, Τεντ Ντόιτς, ο οποίος με καταμετρημένο το 99,9% των ψήφων λαμβάνει 58,6% έναντι 41,4 του ρεπουμπλικανού Τζέιμς Προύντεν.

Στη βουλή εισέρχεται για πρώτη φορά, στην 11η περιφέρεια Νέας Υόρκης, που καλύπτει μέρος του Μπρούκλιν και το Στάτεν Άιλαντ, η ρεπουμπλικανή Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Μαλλιωτάκη, μέχρι σήμερα πολιτειακή βουλευτής. Με καταμετρημένο το 90%, λαμβάνει 58,4% έναντι 41,6% του βουλευτή Μαξ Ρόουζ.

Στην Τρίτη περιφέρεια του Μέριλαντ φαίνεται ότι θα εξασφαλίσει εύκολα την επανεκλογή ο Τζον Σαρμπάνης, ο οποίος με καταμετρημένο το 10% προηγείται με 75,5% έναντι 24,3% του αντιπάλου του.

Στην 1η περιφέρεια του Νιου Χάμσαϊρ, με καταμετρημένο το 53% των ψήφων, ο δημοκρατικός βουλευτής Κρις Πάππας προηγείται με 51,9%, έναντι 45,8% του ρεπουμπλικανού Μάουερς.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top