Έσκασε στα γέλια η Αριστοτέλους όταν έμαθε από πού της τηλεφώνησε η τηλεθεάτρια για να παίξει στο «Για Σένα» (Βίντεο)

Έσκασε στα γέλια η Αριστοτέλους όταν έμαθε από πού της τηλεφώνησε η τηλεθεάτρια για να παίξει στο «Για Σένα» (Βίντεο)

Θα ήθελε πολύ να μιλήσει με την Αριστοτέλους η τηλεθεάτρια, η οποία κατάφερε να πάρει γραμμή στο «Για Σένα», αλλά δεν μπορούσε να παίξει.

Η ομάδα του «Για Σένα», έπρεπε να μαντέψει το όνομα που αναγραφόταν στην καρτέλα που κρατούσαν πίσω από το κεφάλι τους, με τη βοήθεια των παικτών – τηλεθεατών, που μπορούσαν να το δουν από την οθόνη τους και να τους καθοδηγήσουν, ώστε να κερδίσουν.

Η κυρία Φωφώ, βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και επέλεξε να παίξει με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Το όνομα που αναγραφόταν στην καρτέλα, ήταν αυτό του παρουσιαστή του Mega Βαγγέλη Ευαγγέλου.

Η Χριστιάνα ρώτησε αρχικά την τηλεθεάτρια αν το όνομα ήταν γυναικείο, με την ίδια να απαντά καταφατικά και τους πανελίστες της εκπομπής να σκάνε στα γέλια, αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τελικά αποδείχθηκε ότι η τηλεθεάτρια δεν μπορούσε να δει το όνομα, γιατί πολύ απλά δεν βρισκόταν μπροστά από την τηλεόραση της, αλλά σε πεζόδρομο.

Όταν η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έβαλε τα γέλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..