Άργησαν, αλλά ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΑΝ με τις πέντε αλλαγές…

Άργησαν, αλλά ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΑΝ με τις πέντε αλλαγές…

Από το Καλοκαίρι αποφάσισε η ΦΙΦΑ ότι θα αλλάξει ο κανονισμός με τις αλλαγές και από τρεις θα δικαιούται να κάνει πέντε η κάθε ομάδα- σε ένα αγώνα. 

Ήταν μια απόφαση που σχετίζεται φυσικά με την πανδημία και το ότι επηρεάζονται οι παίχτες και οι ομάδες.

Η ΚΟΠ αποφάσισε (επιτέλους) χθες να εφαρμοστεί και στις εγχώριες διοργανώσεις, αν και θα έπρεπε να το πράξει από τις αρχές της σεζόν. Κάλιο αργά, παρά ποτέ.

Οι προπονητές θεωρούν ότι θα τους… βοηθήσει το συγκεκριμένο μέτρο, για να “παρεμβαίνουν” περισσότερο σε ένα παιχνίδι.

Λογικά θα λειτουργήσει υπέρ των γηγενών παιχτών, αφού ένας προπονητής όταν θα έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε πέντε κινήσεις από τον πάγκο, θα… κοιτάζει περισσότερους παίχτες.

Σκεφτείτε μόνο, ότι θα χρησιμοποιούνται συνολικά 16 παίχτες από κάθε ομάδα!

Αν αξιοποιηθεί σωστά από τους προπονητές, θα είναι ένα από τα “καλά” του Κορωνοϊού, η εν λόγω διαφοροποίηση των κανονισμών διεξαγωγής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Π.Χ.

The post Άργησαν, αλλά ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΑΝ με τις πέντε αλλαγές… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE