ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ: «Τελείως άδικη η κριτική από Ομονοιάτες – Ήταν μια ομάδα της σειράς πριν, ο κόσμος ντρεπόταν»

ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ: «Τελείως άδικη η κριτική από Ομονοιάτες – Ήταν μια ομάδα της σειράς πριν, ο κόσμος ντρεπόταν»

Μιλώντας στον Super Sport Fm, o πρώην άσος της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας, στάθηκε ασπίδα σε Μπεργκ για την κριτική από τον κόσμο του τριφυλλιού στον κόουτς της ομάδας.

Η τοποθέτηση του: 

«Θεωρώ τελείως άδικη την κριτική από τους φίλους της ομάδας. Η Ομόνοια τα τελευταία πέντε με εφτά χρόνια ήταν μια ομάδα της σειράς, έχασε την προσωπικότητα της, ο κόσμος ντρεπόταν να την βλέπει. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει επιστρέψει η περηφάνια της ομάδας. Πέρασε για πρώτη φορά στους ομίλους και είναι κρίμα και άδικο να μηδενίζουμε τα πάντα για δύο αγώνες πρωταθλήματος, την ώρα που στην Ευρώπη παρουσιαζόμαστε με μεγάλη προσωπικότητα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το παραγνωρίζει. Είναι κρίμα».

The post ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ: «Τελείως άδικη η κριτική από Ομονοιάτες – Ήταν μια ομάδα της σειράς πριν, ο κόσμος ντρεπόταν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE