Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια θα επιδιώξει την πρόκριση του στους «8» του θεσμού, σήμερα σε μονό αγώνα στις 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Γεωργιανός τεχνικός στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο παίκτης ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό μετά τα τεστ της Δευτέρας.
Επίσης χαμηλό είναι το ποσοστό να χρησιμοποιηθεί ο Γκίοργκι Λόρια για να τον προφυλάξει έτσι ώστε να είναι εντελώς έτοιμος, λόγω και του αυξημένου βαθμού δυσκολίας στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί με τα δύο ντέρμπυ με ΑΕΚ και ΑΕΛ.
The post Μοναδικός στόχος η πρόκριση για την Κυρία – Με αλλαγές κόντρα στην Πάφο appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




