Μαζικά email στους υποστηρικτές του Τραμπ: «Μην τους αφήσετε να κλέψουν τις εκλογές»

Μαζικά email στους υποστηρικτές του Τραμπ: «Μην τους αφήσετε να κλέψουν τις εκλογές»

Μαζικά email στέλνει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του, καλώντας τους να υπερασπιστούν τον Αμερικανό πρόεδρο στην προσπάθεια των Δημοκρατικών να «κλέψουν» τις εκλογές.

Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός της ομογένειας στη Νέα Υόρκη HellasFm και αναμεταδίδει το newsbeast.gr, πριν λίγα λεπτά στα mail των ψηφοφόρων του Ντόναλντ Τραμπ έχουν φτάσει μηνύματα για την στήριξη στον Αμερικανό πρόεδρο.

Η πλευρά του Τραμπ καλεί τους ψηφοφόρους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να αντισταθούν σε όσα συμβαίνουν εναντίον του (ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγω για προσπάθεια κλοπής των εκλογών από τους Δημοκρατικούς)

Μάλιστα στο twitter αρκετοί δημοσίευσαν το τελευταίο mail που έλαβαν, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σας καλούμε για τελευταία φορά να υπερασπιστείτε τον πρόεδρό σας. Δεν είναι μυστικό ότι οι Δημοκρατικοί θα προσπαθήσουν να κλέψουν αυτές τις εκλογές.

Ας μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η βοήθειά σας για να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα των εκλογών μας».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE