Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Το παιχνίδι κύλησε στη μετριότητα, ειδικά στο Β΄ ημίχρονο όπου καταγράψαμε μόλις μία φάση και αυτή για την Πάφο, η οποία παρά τις απουσίες της λόγω κορωνοϊού, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και προσπάθησε να ασκήσει πίεση σε κάποια διαστήματα προκειμένου να φτάσει την ισοφάριση και να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Λόρια.
Η “Κυρία” έδωσε βαρύτητα στα μετόπισθεν στην επανάληψη, προσπαθώντας να διαφυλάξει το προβάδισμα της, ενώ στο Α΄ ημίχρονο ήταν πιο απαιτητική, έψαξε το γκολ και το πέτυχε σε κομβικό σημείο του αγώνα.
Η Πάφος πάντως έκανε φάσεις και στο πρώτο μέρος και δικαιούται να νιώθει αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα…
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
The post Πρόκριση «με την ψυχή στο στόμα» για την Ανόρθωση κόντρα στην «πληγωμένη» Πάφο appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




