ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παλαίμαχος άσος Γιουβέντους: «Ο Ρονάλντο δεν σέβεται ούτε τους συμπαίκτες του, ούτε τους Ιταλούς»!

Παλαίμαχος άσος Γιουβέντους: «Ο Ρονάλντο δεν σέβεται ούτε τους συμπαίκτες του, ούτε τους Ιταλούς»!

Την άποψή του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σέβεται τους Ιταλούς και τους συμπαίκτες του εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους Πασκουάλε Μπρούνο.

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική κόντρα στην Σπέτσια σκόραρε δις στο επιβλητικό 1-4 των «μπιανκονέρι».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται δύο χρόνια στην ομάδα του Τορίνο, στην οποία εκτός από πολλούς θαυμαστές έχει και κάποιους που δεν τον συμπαθούν.

Ένας εξ αυτών είναι και ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους μιλώντας στην εκπομπή Tiki Taka τόνισε πως ο Κριστιάνο δεν σέβεται τους Ιταλούς, αλλά ούτε και τους συμπαίκτες του.

«Έχει άγνοια. Βρίσκεται στην Ιταλία για δύο χρόνια και δεν έχει μάθει να μιλάει την γλώσσα μας. Χρησιμοποιεί ισπανικά. Δεν σέβεται ούτε τους συμπαίκτες του, ούτε τους Ιταλούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 58χρονος, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός πως ο CR7 δεν μιλάει ιταλικά.

Πηγή: sdna.gr

The post Παλαίμαχος άσος Γιουβέντους: «Ο Ρονάλντο δεν σέβεται ούτε τους συμπαίκτες του, ούτε τους Ιταλούς»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top