Κάποτε ήταν ψωμοτύρι, τέτοια “ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ” για τον Τζίμη!

Κάποτε ήταν ψωμοτύρι, τέτοια “ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ” για τον Τζίμη!

Το γκολ του Δημήτρη Χριστοφή έστειλε την Ανόρθωση στην επόμενη φάση του κυπέλλου κόκα – κόλα.

Ο διεθνής άσος της Ανόρθωσης με την… κίνηση του, αρχικά να προσπεράσει τον αντίπαλο κι ακολούθως να εκτελέσει, μας θύμισε τις εποχές που έβγαζε φωτιές, με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Όταν… έχανε τον ύπνο του, ο αριστερός μπακ, της εκάστοτε αντιπάλου των πρασίνων της Λευκωσίας.

Τέτοιες φάσεις (όπως τη χθεσινή) ήταν ψωμοτύρι για τον 32χρονο άσο.

Το τέρμα απέναντι στην Πάφο, δεν ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της Κυρίας, αφού είχε σκοράρει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα την 1η Φεβρουαρίου του 2020, μερικές μέρες ύστερα απο την μετακόμιση του στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Δείτε ξανά το γκολ του Τζίμη (ΕΔΩ

Π.Χ. 

The post Κάποτε ήταν ψωμοτύρι, τέτοια “ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ” για τον Τζίμη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE