'Άχρηστοι, έμεινε να μας πάρετε και τα σπίτια μας' - Σε ποιους απευθυνόταν τελικά η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

'Άχρηστοι, έμεινε να μας πάρετε και τα σπίτια μας' - Σε ποιους απευθυνόταν τελικά η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο αινιγματικές αναρτήσεις πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook η σύζυγος του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αργυρώ Ροτσίδου.

Συγκεκριμένα η κυρία Ροτσίδου μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων προέβη σε μία ανάρτηση -γραμμένη σε greeklish- στην οποία ανέφερε: “Άχρηστοι, λουκέτο στις δουλειές μας, τώρα έμεινε να μας πάρετε και τα σπίτια μας”.

Λίγο αργότερα η ανάρτηση σβήστηκε με την κυρία Ροτσίδου να προβαίνει σε νέο ποστάρισμα -αυτή τη φορά γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά- αναφέροντας: “ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ - Φθάσαμε στο σημείο να μπαίνει λουκέτο σε πολλές δουλειές. Να κινδυνεύουν εργαζόμενοι, να κινδυνεύουν σπίτια και περιουσίες. Γιατί μόνο οι ανεύθυνοι, άχρηστοι και επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν τηρούν τα μέτρα και μας οδήγησαν σήμερα σε αυτά τα νέα αυστηρά μέτρα στη Λεμεσό που μας έχουν πλήξει ως επαγγελματίες. Ελπίζω με αυτά τα αυστηρά μέτρα να καταλάβουμε”.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη απορία είναι το σε ποιους απευθυνόταν η κυρία Ροτσίδου στην πρώτη της ανάρτηση; Γιατί η δεύτερη επιχειρεί να θολώσει το τοπίο στοχοποιώντας τους ‘κακούς απειθάρχητους Κύπριους πολίτες‘. Η δε πρώτη, δε μοιάζει όμως να απευθυνόταν σε αυτούς. Ποιοι έμεινε να ‘μας πάρουν και τα σπίτια μας‘;.

Περισσότερο προς... Κυβέρνηση μεριά δείχνουν τα πυρά, την ίδια Κυβέρνηση που Αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος είναι ο ίδιος ο σύζυγος της.

Οι αναρτήσεις κατέβηκαν και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα... Τι; Όχι;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE