ΚΥΠΡΟΣ: Το βλέπουμε σπάνια – Αποχαιρέτησαν τον κόουτς με ένα συγκινητικό μήνυμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΚΥΠΡΟΣ: Το βλέπουμε σπάνια – Αποχαιρέτησαν τον κόουτς με ένα συγκινητικό μήνυμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Διγενής Μόρφου αποχαιρετά τον Κύπριο προπονητή, Κώστα Λοϊζου, ο οποίος φεύγει από τον προσφυγικό σύλλογο μετά από τρία χρόνια.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ φίλε Κώστα Λοΐζου. Εκ μέρους όλων των φίλων του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, το Δ.Σ. του σωματείου μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τα όσα μας πρόσφερες τα τελευταία τρία χρόνια.

Περάσαμε μαζί υπέροχες στιγμές στη Γ’ Κατηγορία, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και την περσινή αξιοπρεπή παρουσία της ομάδα μας στη Β’ Κατηγορία.

Ήσουν πάντα ένας σωστός επαγγελματίας, αλλά πάνω απ’ όλα, είσαι ένας σπουδαίος Άνθρωπος.

Μπορεί να χωρίζουν οι δρόμοι μας αλλά να ξέρεις πως οι Διγενναίοι δεν ξεχνούν ΠΟΤΕ τους ανθρώπους που αγάπησαν και προσέφεραν σε αυτό το ένδοξο σωματείο.

Κώστα Λοΐζου, σ’ ευχαριστούμε για όλα. Οι φίλοι σου στο Διγενή θα είναι δίπλα σου όποτε τους χρειαστείς».

Αγαπητέ φίλε Κώστα Λοΐζου. Εκ μέρους όλων των φίλων του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, το Δ.Σ. του σωματείου μας εκφράζει την…

Δημοσιεύτηκε από ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

The post ΚΥΠΡΟΣ: Το βλέπουμε σπάνια – Αποχαιρέτησαν τον κόουτς με ένα συγκινητικό μήνυμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE