Δεν είναι ώρα για αυτές τις κουβέντες...

Δεν είναι ώρα για αυτές τις κουβέντες...

Πολλά ακούγονται και γράφονται σχετικά με την Ανόρθωση. Για το μέλλον των Ολλανδών στο τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους, τον δανεικό Καμίνσκι και αρκετά άλλα.

Η αλήθεια, είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους την επόμενη μέρα, αλλά η προσοχή τους είναι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν.

Ο φάκελος προγραμματισμός είναι κλειστός και όλοι σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι. Στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η Ανόρθωση θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα καταφέρει.

Όταν ολοκληρωθεί η σεζόν, η διοίκηση θα μελετήσει και θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.