ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν υπάρχει κάτι επί του παρόντος σε σχέση με ενέργειες ΓΓ ΗΕ για το Κυπριακό

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν υπάρχει κάτι επί του παρόντος σε σχέση με ενέργειες ΓΓ ΗΕ για το Κυπριακό

Δεν υπάρχει κάτι επί του παρόντος σε σχέση με ενέργειες του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Προσερχόμενος στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «60 Χρόνια Κυπριακή Δημοκρατία», στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρωτήθηκε αν υπήρξε κάποια ανταπόκριση από τον ΓΓ των ΗΕ, μετά και τη συνάντηση που ο ίδιος είχε με τον νέο Τ/κ ηγέτη και την αποφασιστικότητα που εξέφρασαν να ανταποκριθούν θετικά στη δέσμευση Γκουτέρες για μια ενδεχόμενη άτυπη πενταμερή διάσκεψη.

«`Όχι ακόμα, τίποτα επί του παρόντος».

Ερωτηθείς αν έχει υπόψη του κατά πόσο ο ΓΓ των ΗΕ θα στείλει στην Κύπρο την κ. Λουτ, ο Πρόεδρος απάντησε «τίποτα επί του παρόντος».
 
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE