ΤΡΙΠΛΗ κίνηση Μπεργκ στο ημίχρονο!

ΤΡΙΠΛΗ κίνηση Μπεργκ στο ημίχρονο!

O Xένινγκ Μπερκ προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της Ομόνοιας κόντρα στη Γρανάδα και να «καλύψει», όσο περισσότερο μπορεί την κόκκινη του Ντουρίς.

Για αυτό τον λόγο, ο Νορβηγός στο 46′ έκανε τριπλή κίνηση με τους Ασάντε, Σέχου και Κούσουλος να παίρνουν τη θέση των Μποτεάκ, Ζόρντι Γκόμεθ και Μποτεάκ.

The post ΤΡΙΠΛΗ κίνηση Μπεργκ στο ημίχρονο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect