ΤΡΙΠΛΗ κίνηση Μπεργκ στο ημίχρονο!

ΤΡΙΠΛΗ κίνηση Μπεργκ στο ημίχρονο!

O Xένινγκ Μπερκ προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της Ομόνοιας κόντρα στη Γρανάδα και να «καλύψει», όσο περισσότερο μπορεί την κόκκινη του Ντουρίς.

Για αυτό τον λόγο, ο Νορβηγός στο 46′ έκανε τριπλή κίνηση με τους Ασάντε, Σέχου και Κούσουλος να παίρνουν τη θέση των Μποτεάκ, Ζόρντι Γκόμεθ και Μποτεάκ.

The post ΤΡΙΠΛΗ κίνηση Μπεργκ στο ημίχρονο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE