ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και πιάστηκε στα πράσα - 'Κίνδυνος θάνατος'

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και πιάστηκε στα πράσα - 'Κίνδυνος θάνατος'

Σε σύλληψη μεθυσμένου οδηγού προέβη χθες Πέμπτη (05/11) το βράδυ η Τροχαία Πάφου.

Όπως μεταδίδει το Κρατικό Ραδιόφωνο, συνελήφθη 51χρονος Ελληνοπόντιος καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν μέλη της τροχαίας Πάφου διενεργούσαν τακτικό έλεγχο στην περιοχή της Χλώρακας.

Στον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε η ένδειξη ήταν 168μg℅ αντί 22μg℅, ενώ στον τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 118μg℅ αντί 22μg℅. Ο 51χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα Παρασκευή (06/11) θα σχηματιστεί φάκελος προκειμένου να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE