ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και πιάστηκε στα πράσα - 'Κίνδυνος θάνατος'

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και πιάστηκε στα πράσα - 'Κίνδυνος θάνατος'

Σε σύλληψη μεθυσμένου οδηγού προέβη χθες Πέμπτη (05/11) το βράδυ η Τροχαία Πάφου.

Όπως μεταδίδει το Κρατικό Ραδιόφωνο, συνελήφθη 51χρονος Ελληνοπόντιος καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν μέλη της τροχαίας Πάφου διενεργούσαν τακτικό έλεγχο στην περιοχή της Χλώρακας.

Στον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε η ένδειξη ήταν 168μg℅ αντί 22μg℅, ενώ στον τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 118μg℅ αντί 22μg℅. Ο 51χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα Παρασκευή (06/11) θα σχηματιστεί φάκελος προκειμένου να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE