ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναζητούν τα αίτια της διασποράς στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Επιστρατεύονται κι άλλοι επαγγελματίες υγείας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναζητούν τα αίτια της διασποράς στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Επιστρατεύονται κι άλλοι επαγγελματίες υγείας

Τα αίτια της διασποράς του κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού ψάχνουν στον ΟΚΥπΥ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρώτη ενημέρωση» του ΡΙΚ, ο αριθμός των ασθενών ανήλθε στους έξι με ηλικίες από 65 ετών μέχρι 78.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου ήδη συζητείται το θέμα των επιστρατεύσεων ανθρώπινου δυναμικού από τον ιδιωτικό τομέα.

Όσον αφορά τον παθολογικό θάλαμο του γενικού νοσοκομείου Λεμεσού όπου χθες εντοπίστηκαν 7 κρούσματα, ανέφερε ότι έχουν ανασταλεί προσωρινά οι εισαγωγές μέχρι να γίνουν οι απολυμάνσεις.

«Ζητήσαμε να ξεκινήσει και η επιστράτευση άλλων επαγγελματιών υγείας από τον ιδιωτικό τομέα. Λειτουργούν παράλληλα και για διαχείριση άλλων περιστατικών που δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό. Οι ανάγκες σου αυξάνονται δραματικά.

Ο ιδιωτικός τομέας έχει υποχρέωση να βοηθήσει. Σύμφωνα με τον νόμο ο καθένας από εμάς ο οποίος επιστρατεύεται είναι υποχρεωμένος.

Για τους αναπνευστήρες υπάρχει σχέδιο δράσης όσον αφορά τις μονάδες ΜΕΘ, κλίνες, αναπνευστήρες, εξοπλισμό και θα αναπτύσσονται οι κλίνες αυτές αναλόγως των αναγκών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top