Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι η αναβολή όλων των ασκήσεων και παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων που αποφασίστηκε για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Διευκρινίζεται ότι οι επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ) καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των μονάδων με τους εφέδρους – εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE