Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι η αναβολή όλων των ασκήσεων και παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων που αποφασίστηκε για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Διευκρινίζεται ότι οι επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ) καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των μονάδων με τους εφέδρους – εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE