Τι έκανες ρε Πέπε; (VIDEO)

Τι έκανες ρε Πέπε; (VIDEO)

Δεν φημίζεται ούτε για τις εντυπωσιακές ντρίμπλες του, ούτε για τις περίτεχνες ενέργειές του.

Άλλη είναι η δουλειά του στο γήπεδο. Να «καταστρέφει», να μαρκάρει, να «εξοντώνει» τον αντίπαλο με κάθε τρόπο. Για αυτό και πολλές φορές ξεφεύγει!

Ο λόγος για τον Πέπε, ο οποίος στην προπόνηση της Ρεάλ προσπάθησε να κάνει κάτι… εντυπωσιακό, αλλά πρόσφερε απλόχερα γέλιο.

O Πορτογάλος αμυντικός της «βασίλισσας» κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου «κορόιδου» προσπάθησε να περάσει την μπάλα με ένα τακουνάκι και παρά λίγο να τραυματιστεί!

Το βίντεο με τον Πέπε ήδη παίζει παντού στο Διαδίκτυο και αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν… το έχει ο άσος της Ρεάλ! 

Δείτε το βίντεο

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE