ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Έληξε η σύσκεψη για την διαφθορά - Δηλώσεις Β. Γεν. Εισαγγελέα για αστυνομικές έρευνες για αποκάλυψη Al Jazeera

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Έληξε η σύσκεψη για την διαφθορά - Δηλώσεις Β. Γεν. Εισαγγελέα για αστυνομικές έρευνες για αποκάλυψη Al Jazeera

Μετά το πέρας της σύσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας με φορείς και κρατικούς αξιωματούχους για την διαφθορά, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας έκανε δηλώσεις για την πολύκροτη υπόθεση με το βίντεο του Al Jazeera.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για τις αποκαλύψεις του Al Jazeera, αξιολογούνται οι υπάρχουσες μαρτυρίες για να υπάρξει αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατόν.

Ανέφερε επίσης πως υπάρχει η πολιτική βούληση και χαρακτήρισε την υπόθεση πολύ σοβαρή και περίπλοκη σε σχέση με τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν.

Τέλος, αναφέρθηκε στους 2 δημοσιογράφους του ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείου οι οποίοι δεν ήρθαν μέχρι τώρα να καταθέσουν, διευκρινίζοντας πως γίνονται οι ενέργειες για εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής μαρτυρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.