Ο Μπάιντεν πήρε το προβάδισμα και στην Πενσιλβάνια στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ο Μπάιντεν πήρε το προβάδισμα και στην Πενσιλβάνια στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά στην κρίσιμη πολιτεία της Πενσιλβάνια μετά την καταμέτρηση του 95% των ψήφων, εξασφαλίζοντας το 49,4% των ψήφων έναντι 49,3% του Ρεπουμπλικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το Edison Research, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση ενσωματώνοντας επιστολικές ψήφους, όπου ο Τζο Μπάιντεν προηγείται με συντριπτικό ποσοστό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. 

Στην επίσης κρίσιμη πολιτεία της Τζόρτζια, όπου ο υποψήφιος των Δημοκρατικών εξασφάλισε νωρίτερα σήμερα το προβάδισμα, έχει διευρύνει την διαφορά του από τον Ντόναλντ Τραμπ στις 1.097 ψήφους, ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE