Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας θα διακοπεί η παροχή νερού σε περιοχές των Δήμων Στροβόλου, Αγλαντζιάς και Λατσιών, όπως φαίνεται στον πιο κάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/diakopi-nerou-10-11-2020
«Οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου από τις 6.30πμ μέχρι τη 1.00μμ», προστίθεται.
Θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό γρηγορότερη αποπεράτωση των εργασιών και την αποκατάσταση της παροχής νερού σε όλους τους καταναλωτές, καταλήγει η ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




