ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Επέλεξε Σανέρ ο Τατάρ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Επέλεξε Σανέρ ο Τατάρ

Στον αναπληρωτή πρόεδρο του ΚΕΕ, Ερσάν Σανέρ έδωσε, όπως αναμενόταν, σήμερα ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» ενώ τα κομματικά όργανα θα συνεδριάσουν νωρίς το απόγευμα για να συζητήσουν τα σενάρια για το νέο σχήμα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Σανέρ έχει 15 μέρες περιθώριο για να παρουσιάσει στον Ερσίν Τατάρ τον σχηματισμό της «κυβέρνησης».

Ο κ. Τατάρ ευχήθηκε να υπάρξει σύντομα μια «κυβέρνηση» που θα έχει την πλειοψηφία στη «βουλή» και θα συμβάλει στην άρση των οικονομικών προβλημάτων, την έγκριση του προϋπολογισμού και στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο κ. Σανέρ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να σχηματίσει «κυβέρνηση» νωρίτερα από τις 15 μέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE