Πάφος-ΑΕΛ: Πρώτα έβαλε γκολάρα και μετά… «ανόητη» αποβολή με δύο κίτρινες σε τρία λεπτα!

Πάφος-ΑΕΛ: Πρώτα έβαλε γκολάρα και μετά… «ανόητη» αποβολή με δύο κίτρινες σε τρία λεπτα!

Πρωταγωνιστής για… πολλούς λόγους στο ματς με την ΑΕΛ ο μέσος της Πάφου, Φουρ.

Ο Ναβαρόνε Φουρ πρώτα έβαλε υπέροχο γκολ στο 19′ για να ανοίξει το σκορ όμως στην επανάληψη κατάφερε να δεχθεί μια κάπως… «ανόητη» αποβολή.

Πρώτα στο 77′ o 28χρονος μέσος δέχθηκε κίτρινη γιατί κλώτσησε την μπάλα σε νεκρό χρόνο και μόλις τρία λεπτά μετά δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο φάουλ σε αντίπαλο της ΑΕΛ!

The post Πάφος-ΑΕΛ: Πρώτα έβαλε γκολάρα και μετά… «ανόητη» αποβολή με δύο κίτρινες σε τρία λεπτα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE