Έδωσε συνέχεια στις νίκες με 4άρα

Έδωσε συνέχεια στις νίκες με 4άρα

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια ενημερώνει…

«Συνέχεια στις νίκες έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 κερδίζοντας 4-2 την Πάφος FC στο «Ηλίας Πούλλος».

Χρίστου, Πολυβίου, Ιωάννου, Ευαγγέλου, Σάββα, Εσελέρ, Αντωνίου, Σπυριδάκης, Φιλίππου, Σολωμής και Νικολάου ήταν η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάριος Νικολάου.

Τα γκολ που έφεραν την 5η νίκη πέτυχαν οι Δημήτρης Σπυριδάκης, Μάριος Αντωνίου και δύο ο Άγγελος Νεοφύτου που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή.

Η ομάδα μας με πέντε νίκες και δύο ήττες έχει πλέον 15 βαθμούς. Aκολουθεί διακοπή για διεθνείς υποχρεώσεις και στη συνέχεια εντός έδρας αγώνας απέναντι στον Άρη στις 21 Νοεμβρίου».

The post Έδωσε συνέχεια στις νίκες με 4άρα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.