ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΤΩΜΑ: Πήρε την απάντηση που περίμενε η οικογένεια- Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε από κυνηγούς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΤΩΜΑ: Πήρε την απάντηση που περίμενε η οικογένεια- Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε από κυνηγούς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To DNA μίλησε αναφορικά με την ταυτότητα της σορού που εντοπίστηκε την Κυριακή 1η Νοεμβρίου σε γκρεμό 40 μέτρων από κυνηγούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ηλικιωμένο, τον 82χρονο Bruce Diggle, η τύχη του οποίου αγνοείτο από τις 19 Ιουλίου και παρά τις προσπάθειες για εντοπισμό του αυτό δεν κατέστη κατορθωτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 82χρονος είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία. Σε κάποια στιγμή, ο 82χρονος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα, με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού – Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Άμεσα και για τις επόμενες βδομάδες την γύρω περιοχή «χτένισαν» μέλη της Αστυνομίας καθώς και οικεία πρόσωπα του ηλικιωμένου χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα παρά τις εκκλήσεις της Αστυνομίας για πληροφορίες, δεν υπήρξε κάτι που να δείχνει πως ο ηλικιωμένος άντρας είναι ζωντανός.

Όπως πληροφορούμαστε ο Bruce Diggle αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Να θυμίσουμε ότι τη σορό του 82χρονου ,σε κατάσταση μουμιοποίησης εντόπισαν κυνηγοί στην πρώτη για φέτος εξόρμηση, παρά την έξοδο του χωριού Επισκοπή και αμέσως ενημέρωσαν τις Αρχές. Από εκείνη την ημέρα όλα έδειχναν ότι πρόκειται για τον ηλικιωμένο, καθώς ήταν στην ευρύτερη περιοχή από την οποία χάθηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE