«Έγκλημα» του Λούκμαν στο 98′ και «τιμωρία» για τη Φούλαμ από τη Γουέστ Χαμ!

«Έγκλημα» του Λούκμαν στο 98′ και «τιμωρία» για τη Φούλαμ από τη Γουέστ Χαμ!

Η Φούλαμ είχε την ευκαιρία στο 90+8’ να ισοφαρίσει τη Γουέστ Χαμ, αλλά ο Λούκμαν εκτέλεσε αλά-Πανένκα το πέναλτι, ο Φαμπιάνσκι το έπιασε και τα «σφυριά» επικράτησαν με 1-0.

Απίστευτο φινάλε στο «London Stadium», όπου η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 1-0 τη Φούλαμ. Το χρυσό γκολ στο 90+2’ ο Σούτσεκ, χαμένο πέναλτι για τη Φούλαμ στο 90+8’!

Στο 4ο μόλις  λεπτό ο Αρεολά έσωσε μετά από κοντινό πλασέ του Μαζουακού όπως έκανε και στην εξέλιξη της φάσης μετά από σουτ του Κρέσγουελ, ενώ στο 6’ ο Γάλλος πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπόουεν. Από το κόρνερ ο Αλέρ πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της  Φούλαμ, ενώ στο 24’ η κεφαλιά του Μίτροβιτς πέρασε λίγο έξω και στο 48’ η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι με τον Κρέσγουελ.

Στο 70ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι έσωσε μετά από σουτ του Ντε Κόρδοβα Ριντ, ενώ στο 74’ το σουτ του Σούτσεκ πέρασε λίγο έξω.

Στο 90ο λεπτό ο Αρεολά νίκησε εις διπλούν τον Μπενραχμα αλλά στο 90+2’ ο Σούτσεκ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-0.

Κι όμως το ματς δεν τελείωσε εκεί καθώς στο 90+5’ ο Μπενραχμά έκανε πέναλτι στον Κέρνεϊ και ο ρέφερι ρο έδωσε μετά από χρήση του VAR. Με το ρολόι να δείχνει το 0+8’ ο Λούκμαν προσπάθησε να εκτελέσει αλά-Πανένκα, ο Φαμπιάνσκι τον κατάλαβε, μπλόκαρε και χαάρισε το τρίποντο στη Γουέστ Χαμ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα (63’ Ντιόπ), Κρέσγουελ, Μπαλμπουενά, Μαζουακού, Κουφάλ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (71’ Λανσίνι), Αλέρ, Μπόουεν (71’ Μπενραχμά)

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Ρόμπινσον, Ανταραμπιόγο, Άντερσεν, Άινα, Κέρνεϊ, Ντε Κόρδοβα Ριντ (83’ Λόφτους Τσικ), Ανγκισά (90+3’ Καβαλέιρο), Ριντ, Μίτροβιτς, Λούκμαν

PREMIER LEAGUE-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: London Stadium

Πηγή: Aek365.org

The post «Έγκλημα» του Λούκμαν στο 98′ και «τιμωρία» για τη Φούλαμ από τη Γουέστ Χαμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό με θύμα την VICTORY OSARUMEN THOMPSON, 30 ετών από τη Νιγηρία.