Ντέρμπι και… θα πέσουν κορμιά – Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν και οι φιλοξενούμενοι για τη θέση βολής

Ντέρμπι και… θα πέσουν κορμιά – Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν και οι φιλοξενούμενοι για τη θέση βολής

Η ώρα 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Κυριακή (08-11-2020) η Ανόρθωση θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά και την ήττα του Απόλλωνα σε αυτή την αγωνιστική, η Ανόρθωση μέσα στο «σπίτι» της επιδιώκει να πάρει το έβδομο τρίποντο για το φετινό πρωτάθλημα που θα την φέρει να είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 23 βαθμούς.

Από την άλλη, η ΑΕΚ πάει για το διπλό για να βρεθεί σε απόσταση ενός βαθμού από Ανόρθωση και Απόλλωνα, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι μαζί στους 20 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν 16 βαθμούς.

Εδώ και χρόνια οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, Ανόρθωση και ΑΕΚ, χαρακτηρίζονται από πάθος, δύναμη, τσαμπουκά των παικτών που αγωνίζονται, έτσι αναμένεται να είναι και αυτό το ντέρμπι.

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου

18:00 Ανόρθωση Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας
Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

The post Ντέρμπι και… θα πέσουν κορμιά – Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν και οι φιλοξενούμενοι για τη θέση βολής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE