Θα χρειαστεί να επιχειρήσει δυνατό “ΠΟΜΠΑΡΙΣΜΑ” ο Μακάρθι…

Θα χρειαστεί να επιχειρήσει δυνατό “ΠΟΜΠΑΡΙΣΜΑ” ο Μακάρθι…

Την περασμένη Κυριακή, θέταμε το ερώτημα, αν Μικ Μακάρθι, βλέποντας την ομάδα του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, θα μπει στη διαδικασία “χειρουργικής επέμβασης” ή θα επιλέξει την οδό της “φαρμακευτικής αγωγής”. 

Είχε λίγες μέρες να δει και να δουλέψει με τους παίχτες ο Ιρλανδός τεχνικός, ουδείς ΑΠΟΕΛίστας που έκατσε να δει το ματς με τον Εθνικό, δεν περίμενε ότι θα έβλεπε διαφορά από τη γη μέχρι τον ουρανό.

Σχετική βελτίωση υπήρξε, αλλά πάλι φαινόντουσαν οι “παθολογικές ασθένειες” που ταλαιπωρούν την ομάδα στην φετινή σεζόν.

Να περιμένεις για παράδειγμα από τον Ενσούε να σου κάνει τη δουλειά του σκοραρίσματος, δεν το λες “υγιές” στοιχείο…

Τουλάχιστον ο Ισπανός αμυντικός, ήταν μέσα στις φάσεις και είχε συνολικά 4 τελικές προσπάθειες! Μοιάζει απίστευτο γεγονός.

Πάντως αν ο Μακάρθι, αποφασίσει οριστικά να το… πάει με φαρμακευτική αγωγή, θα χρειαστεί δυνατό “πομπάρισμα” και διάφορες μίξεις φαρμάκων.

Ο χρόνος θα δείξει, αν θα εξελιχθεί σε “μάγο” της ιατρικής!

Π.Χ. 

The post Θα χρειαστεί να επιχειρήσει δυνατό “ΠΟΜΠΑΡΙΣΜΑ” ο Μακάρθι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.