Δεν υπάρχει «πάτημα» για ΕΝΣΤΑΣΗ της ΑΕΛ…

Δεν υπάρχει «πάτημα» για ΕΝΣΤΑΣΗ της ΑΕΛ…

Kυκλοφορεί από χθες βράδυ, μια πληροφορία μεταξύ των οπαδών της ΑΕΛ, ότι υπάρχει πιθανότητα η ομάδα τους να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού αγώνα με την Πάφο. 

Επειδή φέρεται να χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά ο Άγγλος αμυντικός της Πάφου, Χάτσισον.

Ο παίχτης είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Εξέτισε την μια αγωνιστική της ποινής του με την Καρμιώτισσα, την δεύτερη θα την εκτίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Έπαιξε κανονικά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση, αφού είχαν λάβει γραπτή διαβεβαίωση οι της Πάφου από την ΚΟΠ, ότι ο Χάτσισον θα “καθαρίσει” την τιμωρία του στα δυο προαναφερθέντα ματς πρωταθλήματος.

Μπήκαμε στη διαδικαία να ασχοληθούμε με το παραπάνω ζήτημα, επειδή λάβαμε πολλά μηνύματα από χθες βράδυ, από οπαδούς της ΑΕΛ.

Επίσημα γνώριζαν στο στρατόπεδο των κίτρινων, ότι δεν υπήρχε θέμα αντικανονικής συμμετοχής του παίχτη της Πάφου.

The post Δεν υπάρχει «πάτημα» για ΕΝΣΤΑΣΗ της ΑΕΛ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE