ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κάτω από 2 χιλιάδες τα νέα περιστατικά - Ρεκόρ θανάτων

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κάτω από 2 χιλιάδες τα νέα περιστατικά - Ρεκόρ θανάτων

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας. Το απόγευμα της Κυριακής ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1914 νέες μολύνσεις. Παρατηρήθηκε όμως ρεκόρ θανάτων.

Διατηρείται η ένταση της επιδημία κορονοϊού στην Ελλάδα, παρά την μείωση των διαγνώσεων, η οποία αποδίδεται στη διενέργεια λιγότερων ελέγχων.

Ειδικότερα το απόγευμα της Κυριακής (08/11) ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 1914, εκ των οποίων 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 56698 (ημερήσια μεταβολή +3.5%), εκ των οποίων 54.2% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 784 θάνατοι.

Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 228 (75.0% άνδρες).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE