Διπλή «κατασκοπεία» από Κύπριο κόουτς ομάδας Α΄ κατηγορίας στο Ομόνοια-Δόξα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διπλή «κατασκοπεία» από Κύπριο κόουτς ομάδας Α΄ κατηγορίας στο Ομόνοια-Δόξα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο ΓΣΠ βρίσκεται ο προπονητής του Ερμή, Μαρίνος Σατσιάς.

Ο Κύπριος τεχνικός παρακολουθεί το παιχνίδι της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς, προκειμένου να “κατασκοπεύσει” και τις δύο ομάδες, τις οποίες η ομάδα της Αραδίππου θα αντιμετωπίσει στις επόμενες δύο αγωνιστικές!

Δείτε φωτογραφία από την κάμερα του ThemaSports:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Διπλή «κατασκοπεία» από Κύπριο κόουτς ομάδας Α΄ κατηγορίας στο Ομόνοια-Δόξα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE