Παραμένει αλάνθαστη η Sabbianco Ανόρθωση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Παραμένει αλάνθαστη η Sabbianco Ανόρθωση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στη χειροσφαίριση συνέχισε η Sabbianco Ανόρθωση, η οποία το βράδυ της Κυριακής (08/11) κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 26-18, στην πρεμιέρα του β’ γύρου και έφτασε τις έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι στο +3 από το δεύτερο Παρνασσό Στροβόλου.

Παρότι η Sabbianco Ανόρθωση έπαιξε ως γηπεδούχος, εντούτοις, το παιχνίδι έγινε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 13-11 για την «Κυρία», που είχε για πρώτο σκόρερ τον Χρίστο Αργυρού με επτά γκολ, ενώ έξι πρόσθεσε ο Κρητικός. Ο Καρκαλάτος με έξι γκολ ήταν για άλλον έναν αγώνα ο πρώτος σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών ακολουθεί διακοπή δύο βδομάδων λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παρνασσού Στροβόλου και της Sabbianco Ανόρθωσης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 Αγώνες)
1. Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου          179-115           12
2. Παρνασσός Στροβόλου                             184-127           9
3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο                          116-111           7 *
4. ΑΠΟΕΛ                                                       138-167           5
5. Προοδευτικός Πάφου                                 99-126             3 *
6. Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς                                  112-176          0

– Σε 5 αγώνες. Εκκρεμεί ο αγώνας Προοδευτικός – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Πηγή: www.chf.com.cy/

The post Παραμένει αλάνθαστη η Sabbianco Ανόρθωση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.